tilbageimage Tilbage
DCC Energi A/S

Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
Telefon: 4558 0100
Telefax: +45 4558 0190
Email: naturgas@dccenergi.dk
Hjemmeside: www.dccenergi.dk
DCC Energi - kundernes bedste valg

DCC Energi er Danmarks største forhandler af Shell energiprodukter - fyringsolie, naturgas, diesel og smøremidler. Vi servicerer mere end 55.000 kunder i Danmark, inden for både privat-, landbrugs- og erhvervsmarkedet. Som kunde hos DCC Energi nyder du dermed godt af den produktudvikling og kvalitetssikring, der løbende finder sted hos Shell.

På www.dccenergi.dk kan du læse meget mere om DCC Energi og alle de mange kundefordele.

Du er også velkommen til at kontakte Danmarks bedste Kundeservice på 70 150 150.
Logo

GasprisGuiden er en gratis tjeneste, som tilbyder sammenligning af priserne på naturgas. De oplyste priser og andre informationer er indberettet af gasleverandørerne og er vejledende. Dataene opdateres med mellemrum afhængigt af typen.

Alle gasleverandører i Danmark er forpligtet til at indberette priser ifølge Bekendtgørelsen om naturgasselskabernes offentliggørelse af priser, tariffer, rabatter og vilkår. §3 omhandler prisportaler.

Resultaterne af brugerens søgninger er ikke udtømmende. Der henvises til enhver tid til den pågældende gasleverandørs hjemmeside og kundeservice.

Energinet påtager sit intet ansvar for direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til, brug af eller indholdet på GasprisGuiden.

Forsyningstilsynet er overordnede myndighed på området.

Cookiepolitik

Kontakt Energinet Gas TSO : gasprisguiden@energinet.dk.