tilbageimage Tilbage
Dansk Gas Distribution A/S (Sjælland)

Merløsevej 1B
4296 Nyrup
Telefon: 70213040
Email: kundeservice@danskgasdistribution.dk
Hjemmeside: www.danskgasdistribution.dk
Dansk Gas Distribution A/S er et netselskab under Energinet.dk. Vi står for transporten af gas til ca. 122.000 hjem og virksomheder i Syd- og Sønderjylland samt Vest- og Sydsjælland.

Hvis du er kunde hos os, er det os, der ejer den gasmåler, der bruges til at opgøre dit gasforbrug.Har du spørgsmål til regningen, så kontakt vores kundeservice på tlf. 70213040 eller Kundeservice@danskgasdistribution.dk
Logo

GasprisGuiden er en gratis tjeneste, som tilbyder sammenligning af priserne på naturgas. De oplyste priser og andre informationer er indberettet af gasleverandørerne og er vejledende. Dataene opdateres med mellemrum afhængigt af typen.

Alle gasleverandører i Danmark er forpligtet til at indberette priser ifølge Bekendtgørelsen om naturgasselskabernes offentliggørelse af priser, tariffer, rabatter og vilkår. §3 omhandler prisportaler.

Resultaterne af brugerens søgninger er ikke udtømmende. Der henvises til enhver tid til den pågældende gasleverandørs hjemmeside og kundeservice.

Energinet påtager sit intet ansvar for direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til, brug af eller indholdet på GasprisGuiden.

Forsyningstilsynet er overordnede myndighed på området.

Cookiepolitik

Kontakt Energinet Gas TSO : gasprisguiden@energinet.dk.