tilbageimage Tilbage
Aalborg Naturgas Salg A/S

Nefovej 50
9310 Vodskov
Telefon: +45 9931 4600
Email: gas@aalborg.dk
Hjemmeside: www.aalborgforsyning.dk/gas
Aalborg Naturgas Salg A/S er en del af Aalborg Energi Holding A/S (i daglig tale Aalborg Energikoncern) i Aalborg Kommune. Vi forsyner primært kunder i og omkring Aalborg med naturgas.

Kunder, der ønsker naturgasleverance fra Aalborg Naturgas Salg A/S kan kontakte virksomheden pr. e-mail eller telefon (se kontaktinformation i boksen til venstre).

Takster for naturgas leveret af Aalborg Naturgas Salg A/S fremgår altid af http://www.aalborgforsyning.dk/gas
Logo

GasprisGuiden er en gratis tjeneste, som tilbyder sammenligning af priserne på naturgas. De oplyste priser og andre informationer er indberettet af gasleverandørerne og er vejledende. Dataene opdateres med mellemrum afhængigt af typen.

Alle gasleverandører i Danmark er forpligtet til at indberette priser ifølge Bekendtgørelsen om naturgasselskabernes offentliggørelse af priser, tariffer, rabatter og vilkår. §3 omhandler prisportaler.

Resultaterne af brugerens søgninger er ikke udtømmende. Der henvises til enhver tid til den pågældende gasleverandørs hjemmeside og kundeservice.

Energinet påtager sit intet ansvar for direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til, brug af eller indholdet på GasprisGuiden.

Forsyningstilsynet er overordnede myndighed på området.

Cookiepolitik

Kontakt Energinet Gas TSO : gasprisguiden@energinet.dk.