tilbageimage Tilbage
OK a.m.b.a.

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Telefon: +4570102033
Telefax: +4586110475
Email: ok@ok.dk
Hjemmeside: www.ok.dk
OK er et dansk energiselskab ejet af 13.500 kunder og forhandlere. Vi har gennem de sidste 100 år udviklet os fra at være et benzin- og olieselskab til at være en 100 % dansk totalleverandør af energi til private og erhvervslivet. Vi har hovedkontor i Viby J. ved Aarhus, men er altid lige i nærheden med mere end 720 tankstationer fordelt over hele landet. Vi leverer også fyringsolie, naturgas, varmepumper, solceller, el og meget mere go´ energi til danske boligejere og erhvervslivet.
Logo

GasprisGuiden er en gratis tjeneste, som tilbyder sammenligning af priserne på naturgas. De oplyste priser og andre informationer er indberettet af gasleverandørerne og er vejledende. Dataene opdateres med mellemrum afhængigt af typen.

Alle gasleverandører i Danmark er forpligtet til at indberette priser ifølge Bekendtgørelsen om naturgasselskabernes offentliggørelse af priser, tariffer, rabatter og vilkår. §3 omhandler prisportaler.

Resultaterne af brugerens søgninger er ikke udtømmende. Der henvises til enhver tid til den pågældende gasleverandørs hjemmeside og kundeservice.

Energinet påtager sit intet ansvar for direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til, brug af eller indholdet på GasprisGuiden.

Forsyningstilsynet er overordnede myndighed på området.

Cookiepolitik

Kontakt Energinet Gas TSO : gasprisguiden@energinet.dk.