tilbageimage Tilbage
SEAS-NVE Strømmen A/S

Hovedgaden 36
4520 Svinninge
Telefon: 70 26 60 60
Email:
Hjemmeside: https://seas-nve.dk/?utm_source=gasprisguiden&utm_medium=affiliate&utm_campaign=generic_always-on_dk_gas_gaspris&utm_content=text_&utm_term=seas
SEAS-NVE Strømmen A/S er en del af Andel-koncernen, der arbejder for at skabe velfærd og vækst gennem vital infrastruktur og vedvarende energi. Energi holder Danmark i gang, og Andel-koncernen investerer i visionære energiløsninger til gavn for de kommende generationer. For Andel-koncernen er energi mere end blot en leverance. Det er et ansvar.

Andel-koncernen vil skabe energi til livet - til morgenkaffen, arbejdet, filmen og hyggen, og gøre det let at lade elbilen op og styre forbruget af energi. Andel-koncernen arbejder for dig ved at:

- Udvikle smarte og energirigtige løsninger til hverdagen
- Tilbyde og udrulle fibernet og sikre lynhurtigt internet
- Investere i grøn omstilling og forsyne over 200.000 husstande med strøm fra koncernens havvindmøller ved Rødsand
- Gøre det let at køre elbil med udvidelse af ladeinfrastrukturen i Danmark.
Logo

GasprisGuiden er en gratis tjeneste, som tilbyder sammenligning af priserne på naturgas. De oplyste priser og andre informationer er indberettet af gasleverandørerne og er vejledende. Dataene opdateres med mellemrum afhængigt af typen.

Alle gasleverandører i Danmark er forpligtet til at indberette priser ifølge Bekendtgørelsen om naturgasselskabernes offentliggørelse af priser, tariffer, rabatter og vilkår. §3 omhandler prisportaler.

Resultaterne af brugerens søgninger er ikke udtømmende. Der henvises til enhver tid til den pågældende gasleverandørs hjemmeside og kundeservice.

Energinet påtager sit intet ansvar for direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til, brug af eller indholdet på GasprisGuiden.

Forsyningstilsynet er overordnede myndighed på området.

Cookiepolitik

Kontakt Energinet Gas TSO : gasprisguiden@energinet.dk.