tilbageimage Tilbage
Ørsted A/S

Kraftværksvej 53
7000 Fredericia
Telefon: 72 10 20 30
Telefax: 72 10 24 01
Email:
Hjemmeside: www.orsted.dk
Ørsted står for indkøb og salg af naturgas til danskere i hele landet. Vores kunder er vigtige for os, og vi gør vores bedste for at tilbyde skarpe priser og en god oplevelse hos os.

Ingen ønsker sig en høj energiregning - derfor køber vi naturgas billigt ind, så vi altid kan tilbyde dig en gasaftale med skarpe priser. Samtidig vil vi også gerne hjælpe dig til at spare på energien derhjemme. Derfor kan du altid finde gode råd til energibesparelser på ørsted.dk/spar.

Med lave priser hos os og fokus på dit energiforbrug sikrer vi sammen, at du er godt på vej til en lavere energiregning.

Logo

GasprisGuiden er en gratis tjeneste, som tilbyder sammenligning af priserne på naturgas. De oplyste priser og andre informationer er indberettet af gasleverandørerne og er vejledende. Dataene opdateres med mellemrum afhængigt af typen.

Alle gasleverandører i Danmark er forpligtet til at indberette priser ifølge Bekendtgørelsen om naturgasselskabernes offentliggørelse af priser, tariffer, rabatter og vilkår. §3 omhandler prisportaler.

Resultaterne af brugerens søgninger er ikke udtømmende. Der henvises til enhver tid til den pågældende gasleverandørs hjemmeside og kundeservice.

Energinet påtager sit intet ansvar for direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til, brug af eller indholdet på GasprisGuiden.

Forsyningstilsynet er overordnede myndighed på området.

Cookiepolitik

Kontakt Energinet Gas TSO : gasprisguiden@energinet.dk.