tilbageimage Tilbage
Andel Energi A/S

Hovedgaden 36
4520 Svinninge
Telefon: 70292929
Email: naturgas@andelenergi.dk
Hjemmeside: https://andelenergi.dk/
I Andel Energi leverer vi el, naturgas og energirådgivning til mere end 1,2 mio. privat- og erhvervskunder. Som Danmarks største energiselskab har vi et stort ansvar for at sætte fart på den grønne omstilling.

Vi arbejder derfor for at gøre fremtidens energi lettilgængelig for alle. Det betyder, at vi som energiselskab har fokus på at udvikle og tilbyde grønne og fremtidssikrede energiløsninger til gavn for alle. Med vores digitale løsninger og data bliver det nemt at følge ens forbrug og træffe grønne valg.

Energi er komplekst. Det anerkender vi. Derfor har vi en særlig forpligtelse til at oplyse og motivere i forhold til at gøre os klogere på energien, så vi i fællesskab kan understøtte den grønne omstilling.

Andel Energi er en del af Andel-koncernen, der er en ledende energi- og fibernetkoncern og et andelsselskab. Andel kæmper for en grøn fremtid til alle ved at levere vital infrastruktur, vedvarende energi og innovative energiløsninger.

Som en del af Andel-koncernen ligger det naturligt i vores DNA at tage et samfundsansvar. Derfor er udgangspunktet for vores arbejde at sikre vores fælles fremtid og gøre energien grønnere og mere tilgængelig for alle forbrugere.

Besøg os på: https://andelenergi.dk/
Logo

GasprisGuiden er en gratis tjeneste, som tilbyder sammenligning af priserne på naturgas. De oplyste priser og andre informationer er indberettet af gasleverandørerne og er vejledende. Dataene opdateres med mellemrum afhængigt af typen.

Alle gasleverandører i Danmark er forpligtet til at indberette priser ifølge Bekendtgørelsen om naturgasselskabernes offentliggørelse af priser, tariffer, rabatter og vilkår. §3 omhandler prisportaler.

Resultaterne af brugerens søgninger er ikke udtømmende. Der henvises til enhver tid til den pågældende gasleverandørs hjemmeside og kundeservice.

Energinet påtager sit intet ansvar for direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til, brug af eller indholdet på GasprisGuiden.

Forsyningstilsynet er overordnede myndighed på området.

Cookiepolitik

Kontakt Energinet Gas TSO : gasprisguiden@energinet.dk.