tilbageimage Tilbage
SEAS-NVE Strømmen A/S

Hovedgaden 36
4520 Svinninge
Telefon: 70292929
Email: naturgas@seas-nve.dk
Hjemmeside: www.seas-nve.dk
SEAS-NVE Strømmen A/S leverer el, naturgas og energirådgivning i hele landet. Som den første danske naturgasleverandør har vi taget konsekvensen af det frie gasmarked og sørget for, at alle kan vælge naturgas fra SEAS-NVE uden at få to regninger - uanset hvor man bor.

SEAS-NVE Strømmen er en del af SEAS-NVE-koncernen, der er Danmarks største andelsejede energi- og fibernetkoncern med 391.000 ejere og 560.000 kunder.
SEAS-NVE-koncernen varetager sine andelshavere og kunders interesser via investeringer i vindmøller, innovation for fremtiden og energirådgivning. Og via kabellægning af elkabler, udrulning af fibernet og renovering af gadelys.

Koncernen har fokus på den grønne omstilling. Via havvindmølleparken Rødsand 2 produceres klimavenlig strøm nok til at dække elforbruget i 200.000 boliger.
Gennem ejerskabet af elbilsoperatøren CLEVER banes vej for klimavenlig transport, og hvert år sænker vores dygtige rådgivere landets energiforbrug med millioner af kWh.
Logo

GasprisGuiden er en gratis tjeneste, som tilbyder sammenligning af priserne på naturgas. De oplyste priser og andre informationer er indberettet af gasleverandørerne og er vejledende. Dataene opdateres med mellemrum afhængigt af typen.

Alle gasleverandører i Danmark er forpligtet til at indberette priser ifølge Bekendtgørelsen om naturgasselskabernes offentliggørelse af priser, tariffer, rabatter og vilkår. §3 omhandler prisportaler.

Resultaterne af brugerens søgninger er ikke udtømmende. Der henvises til enhver tid til den pågældende gasleverandørs hjemmeside og kundeservice.

Energinet påtager sit intet ansvar for direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til, brug af eller indholdet på GasprisGuiden.

Forsyningstilsynet er overordnede myndighed på området.

Cookiepolitik

Kontakt Energinet Gas TSO : gasprisguiden@energinet.dk.