tilbageimage Tilbage
Natur-Energi A/S

Tagensvej 87
2200 København N
Telefon: 70277780
Email: kundeservice@natur-energi.dk
Hjemmeside: www.natur-energi.dk
Med Natur-Energi gas er du med til at investere i et renere miljø og klima.

Helt præcist betyder det, at Natur-Energi på vegne af dig hver måned investerer 20 kr. i nye rene vedvarende energikilder som f. eks vindmøller.

Prisen behøver du ikke bekymre dig om. Den er fastsat som gennemsnitsprisen af samtlige priser fra gasleverandører, der sælger gas til variable priser. Det er derfor vi kalder det, "grønnere gas til sort pris".
Logo

GasprisGuiden er en gratis tjeneste, som tilbyder sammenligning af priserne på naturgas. De oplyste priser og andre informationer er indberettet af gasleverandørerne og er vejledende. Dataene opdateres med mellemrum afhængigt af typen.

Alle gasleverandører i Danmark er forpligtet til at indberette priser ifølge Bekendtgørelsen om naturgasselskabernes offentliggørelse af priser, tariffer, rabatter og vilkår. §3 omhandler prisportaler.

Resultaterne af brugerens søgninger er ikke udtømmende. Der henvises til enhver tid til den pågældende gasleverandørs hjemmeside og kundeservice.

Energinet påtager sit intet ansvar for direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til, brug af eller indholdet på GasprisGuiden.

Forsyningstilsynet er overordnede myndighed på området.

Cookiepolitik

Kontakt Energinet Gas TSO : gasprisguiden@energinet.dk.