tilbageimage Tilbage
Gul Strøm A/S

Tagensvej 85
2200 København N
Telefon: 70 27 77 90
Email: kundeservice@gulstrom.dk
Hjemmeside: www.gulstrom.dk
Gul Strøm er gas og el til indkøbspris. Billigt, enkelt og helt skrabet. Gasselskaber indkøber deres gas på den nordiske gas-børs. Det gør vi også. Men vi sælger gassen videre til dig uden avance. Vi tager 59 kr. om måneden for at indkøbe din gas. Det er vores eneste indtægt og det vi lever af!

Selvom vi er billige, så er der ikke sparet på kundeservice. Faktisk er vores kundeservice kåret som energibranchens bedste.
Logo

GasprisGuiden er en gratis tjeneste, som tilbyder sammenligning af priserne på naturgas. De oplyste priser og andre informationer er indberettet af gasleverandørerne og er vejledende. Dataene opdateres med mellemrum afhængigt af typen.

Alle gasleverandører i Danmark er forpligtet til at indberette priser ifølge Bekendtgørelsen om naturgasselskabernes offentliggørelse af priser, tariffer, rabatter og vilkår. §3 omhandler prisportaler.

Resultaterne af brugerens søgninger er ikke udtømmende. Der henvises til enhver tid til den pågældende gasleverandørs hjemmeside og kundeservice.

Energinet påtager sit intet ansvar for direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til, brug af eller indholdet på GasprisGuiden.

Forsyningstilsynet er overordnede myndighed på området.

Cookiepolitik

Kontakt Energinet Gas TSO : gasprisguiden@energinet.dk.